Hector JO11-1 glorieus kampioen!

Één puntje hadden de boys van Hector JO11-1 nog nodig om onbereikbaar en dus kampioen te worden in de eerste fase van de competitie.
Dus de spanning zat er goed op, zowel bij de spelers als bij leider Martin en de trainers Jeroen en Joery. Maar zeker ook bij de vele toeschouwers langs de kant. Er was al veel voorbereid door diverse ouders, maar ja, de jongens moesten het eerst nog wel waarmaken.

Scheidsrechter Tom Heuten (vergeet niet op hem te stemmen als scheidsrechter van het jaar!!) floot voor het begin en Hector ging direct in de aanval. Met succes, want al binnen de minuut was het raak! 1-0 voor Hector. En toen het een paar minuten later al 2-0 werd, zakte bij al die toeschouwers de bloeddruk snel naar een normale waarde!
Je voelde toen al, dat gaat niet meer mis. De rust brak aan met een geruststellende 4-0 voorsprong voor Hector.

Maar in de tweede helft wilde het allemaal niet zo meer vlotten bij de jongens. Zaten ze al te veel met hun gedachten bij een ereronde? De tegenstander SJO HSC/Buurse JO11-2 zag plotseling dat er nog iets mogelijk was en scoorde de 4-1. Niks aan de hand zou je denken. Maar toen het ook nog 4-2 werd, was er toch een beetje sprake van samengeknepen billen bij deze of gene.
Gelukkig waren er toen niet veel minuten meer te spelen en floot Tom even later af.
Hector JO11-1 was kampioen!!

Groot gejuich bij de jongens, de staf en de toeschouwers. De spelers kregen allemaal een kampioensbeker en een teamfoto. En daarna uiteraard naar de kantine voor de welverdiende patat en een extra bekertje ranja.

Het team bestaat uit leider Martin, de trainers Jeroen en Joery en de spelers Boaz, Wiebe, Ruben, Mats, Sem, Ryan, Mick en Yvo.
Voor deze wedstrijd waren Noah, Jaimy en Siem uit Hector JO11-2 aan de selectie toegevoegd.