Hector VR1 van de mat geveegd.

De derde wedstrijd moesten we aantreden tegen Sp. Overdinkel VR1. Zij stonden ruim bovenaan,  met overtuigende overwinningen.
We probeerden daarom wat meer verdedigend te spelen. Maar kwamen er al snel achter dat we het moesten opnemen tegen een goed voetballende tegenstander. Zij zetten ons gelijk onder druk, met snel lopende aanvallen. De eerste minuten kregen ze al meteen een goede kans, na een goede en snelle aanval vanaf rechts misten ze maar net het doel. Ze bleven ons onder druk zetten in een voor ons te hoog tempo, maar we probeerden wel om ook nog tot aanvallen te komen. Maar zij hadden de bal toch vrij snel weer in hun bezit, om weer te bouwen aan een volgende snelle aanval.
Dit leidde in de 8e minuut tot een 1-0 voorsprong voor Overdinkel, na een goed lopende aanval door het midden kwam hun spits alleen voor Floor en werkte bekwaam af. Wij hadden daarna een leuke aanval over rechts, maar de keeper van Overdinkel greep goed in. Hierna kwam de tegenstander op stoom en creëerde kans op kans. Floor kon nog een paar keer redden. Maar in de 15e en 20e minuut scoorde Overdinkel de 2-0 en 3-0 door goede en snelle aanvallen over links, er was voor ons geen houden aan.
Overdinkel combineerde in hoog tempo met aanvallen uit het boekje, we konden alleen maar verdedigen en kwamen niet meer tot aanvallen toe. De ruststand was 6-0.

In de tweede helft was ons grootste doel om de einduitslag niet te hoog laten worden. Wij kregen de tweede helft één grote kans om nog een doelpunt te maken, maar de keeper gunde ons dat niet en redde bekwaam.
Overdinkel domineerde ook de tweede helft met goed georganiseerd voetbal en snelle aanvallen. Ze maakten er nog 4 zodat de einduitslag 10-0 werd.

We hebben met elkaar wel hard gewerkt, maar soms moet je accepteren dat een tegenstander gewoon op alle fronten beter is, en dat was Overdinkel. Ik wens hen veel succes in een hogere klasse.
En wij de koppen weer omhoog richten naar aanstaande zondag tegen Sp. Eibergen VR2 en liefst weer 3 punten pakken.