Wesley Zwoferink bezorgt Hector een punt tegen sterk ’t Centrum

Hector tegen ’t Centrum was een leuke en sportieve wedstrijd onder leiding van een uitstekende scheidsrechter van den Berg. Hector speelde dit seizoen voor de 3 e maal gelijk. In de 1 e helft waren de groen-witten de betere ploeg. Na 20 minuten spelen was er wel een grote aderlating voor het team want Hector’s centrale middenvelder Joost Minkjan moest er af met een naar het zich laat aanzien vrij zware blessure. Hector kwam op voorsprong doordat de keeper van’t Centrum een keihard afstandsschot van Wesley Zwoferink door de handen liet glippen. Hector’s sterke middenvelder lijkt op zulke schoten dit seizoen een patent te hebben want hij laat het vaker zien. Op slag van rust kwamen de Enschedeers op gelijke hoogte na een flink aantal kansen voor beide ploegen. De beste kans was nog voor Rick Biesemaat maar alleen voor de Centrum goalie ging zijn schot net voorlangs. De 2 e helft was nog maar net begonnen of Hector stond al weer op voorsprong. Het was opnieuw een keihard schot van Wesley
Zwoferink dat de keeper niet onder controle kon krijgen. Marinus Wolters was scherp in de rebound en tikte de 2-1 binnen. Hierna ging t’Centrum onder leiding van een uitblinkende Andy Semple op jacht naar de gelijkmaker. De 2-2 en 2-3 waren hiervan het gevolg en het leek er op dat Hector voor de 2 keer dit
seizoen zou verliezen. Toch werd het nog gelijk want in de 86 e minuut mocht Wesley Zwoferink aanleggen voor een vrije trap. Alle hens aan dek voor ’t Centrum dus. Terecht want zijn vrije trap werd door een van de verdedigers van ’t Centrum van richting veranderd en de bal verdween in de uiterste hoek , onhoudbaar voor de keeper. Zo werd de eindstand bepaald op 3-3. Drie doelpunten en een gelijkspel was het maximale wat er in zat voor Hector tegen deze sterke ploeg, daar was na afloop iedereen het over eens. Aanstaande Zondag speelt het 1 e elftal van Hector een uitwedstrijd tegen TVO in Beckum,aanvang 14.00 uur.