Sterke 2de helft brengt Hector overwinning

Hector slaagde er tegen TVO in om een 0-1 achterstand na rust om te buigen in een 2-1 zege. Door die winst kunnen de groen-witten weer naar boven kijken en zich richten op een plaats in de nacompetitie. Nu staat Hector nog zesde.

Hector begon zonder de gewenste scherpte aan het duel met de tegenstander uit Beckum. TVO kwam dan ook verdiend op voorsprong. Na een defensieve dwaling kwam de spits van TVO vrij voor keeper Daniël Kolbe en schoot hij de bal beheerst binnen. Voor rust was het spel van beide ploegen, mede door de harde wind, slordig.

In de tweede helft een ander spelbeeld. Hector ging drukken en TVO was alleen nog via de counter gevaarlijk. Een Hector-goal kon niet uitblijven, maar die viel pas in de 70ste minuut. Een schitterende voorzet van Remy Dijkstra belandde op het hoofd van Unal Kel en die kopte de bal goed langs de keeper van TVO.

Nu wilde Hector ook de drie punten over de streep trekken. Nadat de TVO’ers even niet attent waren na een vermeende buitenspelsituatie legde Cris Haverslag de bal panklaar op het hoofd van Marinus Wolters en die liet zich dat buitenkansje niet ontnemen. Vlak voor het einde dus toch nog de verdiende winst voor Hector.

Komende zondag speelt Hector uit in Enschede tegen Het Centrum.