Welpentraining

Voetbalvereniging SV Hector heeft speciale aandacht voor de allerjongsten; de welpen. Jonge kinderen kennis laten maken met voetbal en ze laten ervaren hoe leuk voetbal is, dat is gedachte achter het programma.  De welpen krijgen op zaterdagmorgen training van Manuel Jimenez en Loïs Derking, geassisteerd door Zarah en Raul Jimenez. Deze training begint om 10:00 en eindigt om 11:00 uur. Tussen de training door krijgen ze een bekertje ranja en hebben ze een kleine rustpauze.

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar die twijfelen om te gaan voetballen, is dit een uitgelezen mogelijkheid om het uit te proberen.  Vanaf het eerste weekend van november t/m de maand februari wordt de training verplaatst naar de gymzaal aan de Kievitstraat. Daarbij worden de kinderen op grond van hun leeftijd verdeeld over twee groepen, die van 9 tot 9.45 resp. 9.45 tot 10.30 uur trainen.

Daarnaast spelen de oudere welpen  in een 4 tegen 4 competitie, tegen teams van verenigingen uit de directe omgeving. Middels deze competitie worden de kinderen “klaargestoomd” voor het grote werk, echt voetballen in de 6 tegen 6 competitie voor F teams.

Contact
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over het welpenvoetbal bij SV Hector contact opnemen met Martin Olydam via 06-10019933, Dick van der Hout 06-30669515 of Manuel Jimenez  op 06-28676378.