Over SV Hector

Voetbalvereniging SV Hector werd op 23 mei 1923 opgericht en heeft dus al een hele geschiedenis achter de rug. Niettemin zijn wij springlevend. Wij staan open voor iedereen van 0 jaar en ouder.

Het 1e elftal van onze vereniging speelt momenteel in de 4e klasse van de KNVB. district Oost. Dat betekent in de praktijk heel veel regionaal getinte wedstrijden. De clubkleuren is groen wit. Het voetbaltenue bestaat uit een groen wit verticaal gestreepte shirt met het embleem van Hector op de linkerborst, verder een witte broek en groene sokken met een witte omslag en embleem.

Wij beschikken over 7 seniorenteams en een 7 vs 7 afdeling, zowel voor mannen als voor vrouwen. De jeugdafdeling omvat 14 teams inclusief 2 meisjes teams verdeeld over de verschillende leeftijdsklassen. En daarnaast de welpenafdeling.
De competitiewedstrijden worden gespeeld op zaterdag: de jeugd en zondags: de senioren. De trainingen vinden plaats op maandag- t/m vrijdagavond. Dit alles speelt zich af op ons sportpark ’t Doesgoor aan de Pluvierstraat in Goor. Wij hebben daar de beschikking over 5 velden, pupillenveldje van kunstgras , 3 velden van de 5 hebben veldverlichting.

Onze kantine is niet alleen een gezellig middelpunt tijdens wedstrijden en op trainingsavonden, maar ook het toneel van andere verenigingsactiviteiten, zoals kaarten, playbackshows, sinterklaasviering, nieuwjaarsbijeenkomst, bingo’s en tal van andere festiviteiten. Jaarlijkse hoogtepunten zijn ongetwijfeld de drukbezochte playbackshow , het darten en het nachttoernooi .

Kortom, voetbalvereniging Hector is een enthousiaste vereniging met een grote inbreng en inzet van de leden. Het ledental beweegt zich gestaag in de richting van de 550. Voetbalvereniging Hector mag zich dan ook rekenen tot één van de grootste verenigingen in de gemeente Hof van Twente, met een belangrijke plaats in met name de Goorse gemeenschap.