Nipte nederlaag Hector JO17-1

Hector JO17-1 speelde op 18 maart thuis tegen mede middenmoter Holten JO17-1.

De eerste doelgerichte aanval was van Hector. Lars Kimmels speelde Bas Snijders aan, trok naar binnen maar zijn schot ging over. Een minuut later was de Holten spits op solo tour gegaan en moest Koen Eekhout handelend optreden om een doelpunt te voorkomen.

De aanval er op was het wederom Koen die als sterkste tevoorschijn kwam uit het 1 tegen 1 duel met de Holten spits zodat er niet werd gescoord.

De daarop volgende aanval van Hector verliep over links. Kai Grievink speelde Diego Roes aan. Zijn voorzet kon net niet worden binnen getikt door zowel Lars als Arno Katera.

En dit gebeurde allemaal in de eerste 10 minuten.

In de 11e minuut was het wel raak en helaas voor de groen witten voor Holten. De mid-mid van hen loste een schot vanaf 20 meter dat in de kruising belandde, 0-1.

Hierna bleef het op en neer gaan. Holten kreeg de eerste kans waarop Hector namens Arno een schot loste dat vlak voorlangs ging. Ook een voorzet van Kai kon door de voorwaartsen van Hector niet tot doelpunt worden omgezet en wederom een schot van Arno werd geen doelpunt. De keeper tikte hem net over de lat. Dit gedeelte was voor Hector maar een doelpunt was ze blijkbaar niet gegund, ondanks kansjes voor Diego, Kai en een enorme kans voor Lars.

Ook Holten kreeg in de counter nog een goede mogelijkheid en was Koen weer ter plekke zodat met een 0-1 stand de kleedkamer werd opgezocht voor de rust.

Na de rust waren er minder kansen dan in de eerste helft.

Lars Kimmels kreeg een kans vlak na de pauze uit een rebound maar zijn schot ging naast.

De aanval er op was het weer een 1 tegen 1 situatie waarin Koen weer de baas was.

Arno en Lars kregen weer kleine mogelijkheden en Holten schoot nog een keer via de bovenkant lat over.

Een prima aanval van Hector werd op een gegeven moment zeer goed verdedigd door de Holten defensie en zo een doelpunt werd voorkomen.

Lars kreeg nog een paar kleine kopkansen maar helaas leverde dit geen doelpunt op.

In de 55e minuut kreeg Holten een goede mogelijkheid maar Koen kon redding brengen door middel van een cornerbal tegen. Deze werd vanaf links goed voorgezet en eveneens zeer goed binnen gekopt door de Holten spits zodat de 0-2 op het scorebord verscheen.

Hierna kreeg Holten nog 2 corners te verwerken die niets opleverden.

Kai kreeg hierna nog 2 mogelijkheden maar de keeper van Holten was hierbij een sta in de weg.

De einduitslag was 0-2.

Noemenswaardig is zeker het debuut van Koen Schrooten. Een C- speler die zijn eerste minuten speelde in Hector JO17-1.