Hector overklast Aramea en gaat als subtopper de winterstop in.

De ploeg van trainer Mark Dijkstra moest het opnemen tegen Aramea, een technisch vaardig team uit Enschede.
Hector speelde uitstekend en had met de rust al voldoende afstand moeten nemen. In de 3e minuut was er e splijtende pass van Cristian Haverslag op de opnieuw sterk spelende Unal Kel. Die omspeelde de keeper en werd gevloerd. Cristian Haverslag faalde niet vanaf de 11 meter en de snelle 1-0 was een feit.
Daarna ging Hector door met goed voetbal, alleen een aantal kansen werd jammerlijk gemist. In de 26 minuut werd het uit een van de sporadische uitvallen van Aramea 1-1 door een prima kopgoal uit een goed genomen vrije trap. Hector liet zich door deze gelijkmaker niet van de wijs brengen en in de 40e minuut scoorde Rick Biesemaat de 2-1, gezien het spelbeeld op dat moment dik verdiend. Twee minuten later ging de soms ongrijpbare Cristian Haverslag door op rechts en zijn afgemeten voorzet werd ingekopt door Wesley Zwoferink en de 3-1 stond op het scorebord. Wesley Zwoferink had ook nog de 4-1 op de schoen maar zijn schot belandde op de paal. In balbezit waren Kel, Haverslag en Zwoferink een plaag voor de Aramea defensie.
In de 2e helft een iets sterker Aramea. De Hector defensie had zich echter ingesteld op de technisch vaardige gasten. Voorbeeld hier van waren de Hector verdedigers Dennis ter Elst en Jorno de Vries, die met passie en strijd de duels aan gingen. Dit is de manier waarop je een goede ploeg als Aramea moet bespelen. Aramea kwam er niet door heen en Menno de Leeuw kopte in de eindfase nog de 4-1 tegen de touwen na wederom een prachtige voorzet van Cristian Haverslag.
Enig tumult was er nog in de absolute slotfase toen de keeper van Aramea de 2e gele kaart kreeg. De 4-1 overwinning van Hector was echter dik verdiend en door deze overwinning heeft Hector de aansluiting met de subtop weer te pakken.