Hector JO17-1 leidt nipte nederlaag.

Hector JO17-1 moest het vandaag uit opnemen tegen Markelo. Na een aftastend begin werd Markelo sterker maar echte kansen leverde dit niet op.In de 14e minuut werd Markelo gevaarlijk na een vrije trap. Niet consequent dekken bood een mogelijkheid bij de 2e paal maar Koen Eekhout bracht redding.Twee minuten later was er wederom een vrije trap en wederom niet consequent dekken betekende nu wel de 1-0 voor Markelo.
Via een vrije trap scoorde Markelo bijna weer maar via de bovenkant lat ging de bal over.Zo moest Jarno Derking nog een keer met een uiterste krachtinspanning middels een sliding een treffer voorkomen. Na 30 minuten kroop Hector ietwat uit zijn schulp en kon Jeroen Heuten alleen voor de keeper net niet worden bereikt en een vrije trap vanaf rechts werd net voor de inkomende Jordy Leeftink weggekopt door een Markelo verdediger. Met een 1-0 ruststand werd de kleedkamer opgezocht.

Na de rust zette Hector het spel voort van net voor de rust. In de 48e minuut werd er op links een goede aanval opgezet. Via Jordy, Lars Kimmels werd Diego Roes bereikt. Deze speelde Arno Katera in en deze tikte de bal net voor de uitkomende keeper aan maar de bal belandde net aan de verkeerde kant van de paal.
Na 55 minuten was het wederom Diego die Arno vond die op zijn beurt terug legde op Jeroen. Zijn schot werd helaas geblokt. 4 minuten later kreeg Markelo een ingooi op links. Een speler maakte een individuele actie en kon voorzetten. Door aan de verkeerde kant te dekken kon de rechtsbuiten de 2-0 binnen tikken.
Na de aftrap kreeg Hector een kans. Na een prima actie van Enes Orgülü werd Kai Grievink aangespeeld. Hij haalde de achterlijn maar helaas kwam de voorzet net niet aan bij een medespeler. In de 61e minuut werd er een aanval onderbroken van Hector en werd direct de linksbuiten ingespeeld. Deze maakte geen fout alleen voor Koen  en scoorde de 3-0. Hierna werd Kai ingespeeld en na een individuele actie werd zijn schot geblokt.
Na 66 minuten was het dan toch eindelijk wel raak voor de groenwitten. Enes veroverde de bal op het middenveld, speelde Kai in die na een individuele actie alleen voor de keeper met een mooi stiftje de 3-1 scoorde. Drie minuten later scoorde Hector de aansluitingstreffer. Wederom balverovering op het middenveld stelde Heutje in staat om Arno in te spelen op rechts. Met een strakke crosspass wist hij Jarno Derking te bereiken die na een individuele actie met links de doelman wist te verschalken: 3-2.
Het heilige vuur kwam tevoorschijn bij Hector en ze drukten door. Twee keer werd er een aanval absoluut ten onrechte afgevlagd, maar Hector bleef drukken. Na een cornerbal van Hector kon Markelo een counter plaatsen in de 77e minuut en maakte het goed af en zo zette de Markelo speler de eindstand van 4-2 op het scorebord.

Man of The Match was vandaag:        Enes Orgülü