Hector JO13-1 wint hofderby.

Evenals in het najaars seizoen was ook nu weer Markelo JO13-2 de tegenstander van de Hector boys. Destijds was het een moeizame 2-1 overwinning, dus Hector was gewaarschuwd.
Door personele problemen werd er voor deze wedstrijd een beroep gedaan op Jip, Chris en Silas.
Het is uiteindelijk een erg eenzijdige wedstrijd geworden. Markelo heeft over de hele wedstrijd gezien niet één echte kans gekregen, de Hector achterhoede had de zwart witten helemaal in de greep. Het groen witte middenveld en voorhoede leverden een reeks van aanvallen op het Markelo doel af.
Hoekschop specialist Kars heeft wel 15 tot 20 hoekschoppen genomen en daar zat een aantal zeer fraaie bij! Toch is er uiteindelijk maar één doelpunt voortgekomen uit zo’n hoekschop, Chris was de man die de bal het doel wist in te krijgen. Maar dat was al in de 10e minuut na rust, oftewel Hector had al een aardig aantal kansen laten liggen…. Al moet gezegd worden dat de Markelo doelman de beste man op het veld was.
Een fraai doelpunt van Julian S. werd om onduidelijke redenen afgekeurd door de verder goed fluitende scheidsrechter. Maar de 2-0 kwam toch en het was Silas die na een fraaie individuele actie scoorde. Dat was ook de eindstand.
Keeper Coen moest na de wedstrijd zo ongeveer ontdooid worden, hij had een wel erg rustige morgen gehad!