JO13-1: inzet goed, tegenstander beter.

Na de onnodige nederlaag van vorige week had Hector JO13-1 tegen Delden JO13-1 wel de juiste instelling. Knokken voor de bal!

In een gewijzigde samenstelling werd er begonnen. Julian is naar JO15-2 gegaan, terwijl er daarnaast ook nog wekelijks twee jongens aan JO15-2 bij toerbeurt worden uitgeleend. Vandaag waren dat Damy en Timo.

Dat betekent dat er dan twee of drie jongens uit JO13-2 in ons team meespelen. Dit keer Wout en Sem. En het moet gezegd, beiden speelden een prima partij! Sem als rechtsvoor en Wout als linksachter.

Maar al snel na het beginsignaal bleek dat de tegenstander een maatje te groot was voor ons. Want met snel en zorgvuldig uitgevoerd voetbal stond het na 20 minuten al 0-4. Nog voor rust werd het door Luuk uit een assist van Sem Kel 1-4 door een echte spitsengoal.

In de rust werden er wat omzettingen gepleegd en dat had resultaat. Met name de goede nummer 10 van Delden kwam wat minder in het spel, terwijl Hector ook aanvallend wat meer kon uitrichten.

Beide teams scoorden nog twee keer in de tweede helft. Voor Hector scoorden Sem Kel na een fraaie solo die beheerst werd afgerond en Sem Minkjan met een werkelijk prachtig schot in de kruising.

Vermeld mag ook nog worden dat ondanks de 6 tegengoals onze keeper Coen weer een aantal magistrale reddingen heeft verricht.

Zaterdag een echte hofderby tegen Markelo JO13-2.